KURS İÇERİĞİ:  Gıda İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemleri Eğitimi  (TSE EN ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu ve Doküman Hazırlanması Eğitimi,  Metot Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği Eğitim, ISO 9001 ve Doküman Hazırlanması Eğitimi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi,  ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi, ISO 18001 İş ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi,    HACCP Sistemi Kurulumu Eğitimi)

KİMLER KATILABİLİR: Eğitime mezun düzeydeki öğrenciler katılabilir. Sertifika katılım sertifikası olarak düzenlenecektir.

KURSUN YERI: Kurs Uzaktan Eğitim ile gerçekleştirilecektir.

KURS TARİHİ ve SAATİ: 24-25 Eylül 2020 –  09.00-17.00 arası

KURS ÜCRETİ: 150 TL.

Kayıt İşlemleri:

Kursa kayıt olmak için eğitim bedelinin peşin olarak 21/09/2020 tarihine kadar aşağıda verilen hesap numarasına yatırılarak  cbaltaci11@gmail.com    mail adresine dekontun gönderilmesi gerekmektedir. (Dekontaki açıklama bölümüne kursa katılacak kursiyerin adı-soyadı, T.C. kimlik  numrası ve kursun adı yazılmalıdır.)

Hesap Bilgileri:
Banka: Halk Bankası Gümüşhane Şubesi
IBAN: TR75 0001 2009 3810 0005 0002 09
Hesap Adı: Gümüşhane Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Açıklama: TC Kimlik NO, İsim-Soyisim, Eğitimin Adı (Gıda İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemleri)

 

 

        Eğitimin İsmi                                                                                                            Planlanan Tarih

  1.  TSE EN ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu ve Doküman Hazırlanması Eğitimi  24.09.2020
  2. Metot Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği Eğitimi                                                           24.09.2020
  3. ISO 9001 ve Doküman Hazırlanması Eğitimi                                                               24.09.2020
  4. ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi                                                     25.09.2020
  5. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Eğitimi                                                                    25.09.2020
  6. İSO 18001 İş ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi                                                  25.09.2020
  7. HACCP Sistemi Kurulumu Eğitimi                                                                                 25.09.2020